Lukta gott till helgen

24 mars 2020
william eriksson
Lukta gott till helgen

Dofter förmedlar känslor och sätter stämningar, och man kan om man vill få hem en hel kartong med härliga parfymer via någon sida som exempelvis coolpriser.se på internet. Botanisera fritt bland alla dofter som sträcker sig över hela spektrumet, från sött och blommigt till kryddigt och spännande. Rent och fräscht eller mustigt och mörkt. Hur man än väljer så finns det allt som man kan önska sig och mer därtill.

 

En doft till varje plagg

När man kan köpa billiga parfymer så kan man också unna sig att köpa precis vad man vill, och kanske kan man då tänka lite annorlunda än vad man hade gjort annars. Istället för att endast planera parfym efter tillfälle som något som passar på arbetet, något som passar för dejten, eller något som passar för träningspasset, så kan man använda en doft som passar speciellt bra till varje plagg man använder. Tjocka ylletröjan får en doft, den lilla svarta får en annan och de pösiga byxorna en tredje. Parfymer som en extra dimension till den stil man har just för dagen.

 

 

Mystiskt och mörkt

Modet ger två olika typer av dofter just nu, och köper man billiga parfymer så kan man unna sig att satsa på flera olika signaturer beroende på tidpunkt och tillfälle. Det är antingen den rena och fräscha doften, som doftar nyduschat och nytvättat, eller den mustiga, mystiska och mörka doften som ger en aning av orientens kryddmarknader. Användningen av rökelse har också blivit vanligare i hemmet och den mörka, mystiska stilen stämmer väl överens med den nya livsstilen. Vilken parfym man än väljer så är det viktigt att man är försiktig och inte använder för mycket. Den ljuva doften kan lätt bli så pass tung att omgivningen känner svårigheter att andas och att parfymen helt tar över bland alla andra olika slags sinnesförnimmelser. 

Fler nyheter