Weekend med spa

21 november 2019
william eriksson
Weekend med spa

Den kalla vintern närmar sig med stormsteg och i vissa delar av Sverige är den redan framme. Det är kallt och lite svårt att få upp värmen så här års, så varför inte spendera en helg på spa? En helg att komma bort från vardagen med lyxiga behandlingar och god mat är guld värt speciellt nu när vi är frusna. Att ta sig ut en helg och ro sig själv är riktigt gott för själen och alla behöver det emellanåt. En weekend med spa kan bokas för kompisgänget eller varför inte åka iväg med sin kärlek och få en härlig romantisk helg.

 

Spa med jobbet?

Åka på spa med jobbet, hur fungerar det kan man ju undra? Men det är faktiskt en riktigt bra idé att åka iväg och kombinera en konferens med spa. Konferenshotell i Dalarna finns det att boka inför nästa planerade konferens om man bor i det området. Och visst vore det en härlig idé att bjuda iväg sina anställda på spa nu inför juletider? På https://akerblads.se/ erbjuder man sina gäster en fin konferensanläggning med möjlighet till spa. Gästgiveriet ligger fantastiskt vid sjön Siljan och förutom en vacker natur erbjuder de också sina gäster på en smaklig middag gjord på lokala råvaror.

 

 

Behandlingar

Är man på spa över en helg så bör man boka någon form av behandling. Visst kan man gotta sig med alla de olika spa upplevelserna som ingår i anläggningen som bubbelpool och bastu. Men det är något speciellt  med att få unna sig en avslappnande massage eller varför inte ett lerbad. Ett lerbad gör gott för kroppen och huden med sina mineraler och utförs oftast i ett badkar. Det går också att göra en inpackning med lera. Då blir man inlindad i något varmt och det är riktigt mysigt, speciellt såhär års. En klassisk massage gör också underverk för kropp och själ.

Fler nyheter