Tandläkare i Östermalm: Ett leendes riddare

28 september 2020
jonas olsson

Vågar du visa tänderna när du ler? Det är många som känner att de inte vill. Man kanske bara drar lite på läpparna. Vill man skratta högt sätter man handen för munnen. Man gör allt för att täcka sina tänder. Man kan tycka att de är för stora, för små, för fula, för gula, för krokiga… listan är lång! Och akte sig den som låter andra se. Vad ska de tänka?

Ett leende betyder så mycket! Det kan vara början till en ny vänskap. Det bjuder in till samtal mellan vänner. Det kan till och med stå för en hälsning när man inte hinner stanna och prata. Leendet har inte skapats för att leva i det dolda. Du ska våga visa ditt leende igen. Och det är tandläkarens jobb att hjälpa dig göra detta.

 

Estetisk tandvård – vad innebär det?

Allt som behövs för att hjälpa dina tänder bli snyggare än någonsin förut hamnar under begreppet estetisk tandvård. Är dina tänder missfärgade? Tandläkare i Östermalm kanske rekommenderar tandblekning. Har du brutit av en tand i någon olycka? Tandteknikern kan förse dig med en estetisk rekonstruktion i porslin. 

Är det för trångt eller för glest mellan tänderna? Därför finns tandreglering. Du kanske väljer den traditionella tandställningen. Eller vill du hellre ha en modern version med genomskinliga plastskenor? Har du tappat en tand? Fixa en snygg och funktionell ersättning med ett tandimplantat.

 

Kommunicera mera

När du bokar tid hos din tandläkare, bör du berätta om dina önskemål. Hur vill du att ditt leende ska se ut? Det är du som kommer med drömmen. Tandläkaren ska göra den till verklighet. Fundera på de förslag du får, och välj den behandling som passar både din livsstil och din budget. Men kom ihåg: bra tandvård är en investering. Resultaten kommer du att ha glädje av länge!

Fler nyheter