Ta del av fullservicevarvet

13 september 2022
Helen Johansson

editorial

Auktoriserad service

På Björnhammar Varvet är dem ett fullservicevarv beläget i vackra Stockholm. De erbjuder ett brett utbud av tjänster till deras kunder, från små reparationer till kompletta fartygsombyggnader. Inget jobb är för stort eller för litet för deras erfarna team!

Förutom deras varvstjänster i världsklass har de också ett fullmatat chandleri på plats, fyllt med allt du behöver för att hålla ditt fartyg igång. Från motordelar till rengöringsartiklar, de har allt du behöver!

De är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice. Deras främsta prioritet är alltid att våra kunder ska vara nöjda.

image

Ta hjälp av proffs

Björnhammar Varvet är ett fullservicevarv i Stockholm, vilket innebär att inget jobb är för stort eller för litet för dem! Oavsett om du behöver en liten reparation eller en fullständig fartygsombyggnad har de erfarenheten och kunskapen för att få jobbet gjort på rätt sätt

De förstår att din tid är värdefull, vilket är anledningen till att de erbjuder snabba handläggningstider på alla deras tjänster. De vet att du behöver ditt fartyg tillbaka i drift så snart som möjligt, så de arbetar hårt för att få jobbet gjort i tid utan att kompromissa med kvaliteten

Tjänster för kandiderare, förutom deras varvstjänster i världsklass har de också ett utrustningslager på plats, fyllt med allt du behöver för att hålla ditt fartyg igång utan problem. De har allt från motordelar till rengöringsartiklar!

De är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser på alla artiklar i deras chandlery. De anser att alla ska ha tillgång till de förnödenheter de behöver för att hålla sitt fartyg i toppskick, utan att behöva bryta banken.

Björnhammar Varvet är din one-stop shop för alla dina behov av varv och chandlery! De är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser, snabba leveranstider och enastående kundservice. Besök dem idag i vackra Stockholm. Tack för att du läste!

Fler nyheter