Städbolag bra investering för företag

25 november 2019
Lily Hansen
Städbolag bra investering för företag

Är det dags att se över era städrutiner och ta hjälp av ett externt städföretag? Då tänker ni rätt. Med en annan aktör lyfter ni en stor arbetsuppgift från er själva och kan istället fokusera på det ni är bra på, ert jobb! Med ett städbolag anpassas städningen alltid efter ert företags behov. Ni väljer hur omfattande städning som ska göras samt hur ofta ni behöver ha hjälp, veckovis, månadsvis eller enstaka gånger. Ni bestämmer också när på dagen städningen ska utföras, morgon, kväll eller helger.

 

 

Val av städfirma

 

Letar ni efter en firma som utför Städning i Stockholm? Då finns det några saker att tänka på när ni ska välja bland utbudet i storstaden. En seriös städfirma låter sina anställda skriva på sekretessavtal så att ni är säkra på vem ni släpper in i er lokal. Det rekommenderas också att ni anlitar ett städföretag med ansvarsförsäkring, ifall något skulle gå sönder under deras besök. Sedan är det bra om de är allsidiga och kan utföra både kontorsstädning, butiksstädning eller specifika uppdrag som fönsterputs eller golvvård. Då behöver ni inte ha olika firmor för olika uppdrag.

 

Friskare personal med säker hygien

 

Dold smuts, till exempel damm som samlas på hyllor eller ytor ni inte städat på länge kan ge problem för era anställda. Att andas in smuts varje dag kan göra er personal trött med nedsatt immunförsvar. Bakterier på handtag, telefoner och knappar där många händer är och vidrör varje dag är också en stor smittorisk och sprider gärna sjukdomar.

 

Genom att anlita ett externt städföretag kan ni släppa alla dessa bekymmer. Ni får en renare arbetsmiljö, friskare anställda och så slipper ni irritationsmomentet i lunchrummet där ingen vill ta tag i disken. Gå hem efter arbetsdagen och kom nästa dag till en skinande ren arbetsplats. Det är en trygg investering för alla företagare.

Fler nyheter