Stabila dörrar för din säkerhet

12 maj 2021
jonas olsson

Hemmet är din borg och där ska du kunna känna dig trygg. Med ordentliga säkerhetsdörrar kommer inte ovälkomna gäster in och du kan lätt och avslappnat sova eller lämna ditt hem för en semesterresa. Du har säkert sett hur säkerhetsdörrar ser ut i ett flerfamiljshus. Det är som en ointaglig och stabil dörr som verkligen utstrålar trygghet och säkerhet på alla sätt. Men troligen så är det inte den typ av dörr som du vill ha i din villa.

Idag finns det villadörrar som också är säkerhetsdörrar. Och sortimentet är mycket stort. Du kan välja mellan olika material, färger och med eller utan glas. Så i stort sett kan du få en dörr som ser ut som en vanlig villadörr. Fast att den har en insida som gömmer en väl dold hemlighet. En insida som gör att de oinbjudna gästerna kommer ge upp och ge sig iväg illa kvickt. Det kommer helt enkelt bli för besvärligt att ta sig in.  

 

Välj efter din smak

Det är egentligen ingen skillnad mellan att ha en säkerhetsdörr eller en vanlig ytterdörr, gällande utseendet. Du kan välja precis den dörren som du tycker fyller sin funktion och som dessutom höjer husets skönhet. Med rätt dörr kan du förändra hela huset och få det att se snyggare och dyrare ut. Kanske följer du upp med fönsterkarmar i samma stil och färg. Eller så låter du dörren sticka ut som en juvel i kronan.

När det gäller säkerhetsdörrens funktion så finns det även där många olika modeller, material och funktioner att välja bland. Från de lite enklare dörrarna till de som är en kombination av säkerhetsdörr och branddörr. Är du osäker på vilken dörr du ska välja så kan du alltid tillfråga det företaget som du köper dörren ifrån. Då kan du få tips på vad som kan passa dig.  

Fler nyheter