Slappna av hos din frisör i Stockholm

30 september 2020
william eriksson

Visst finns det både bra och dåliga hårdagar! Det är så mycket det beror på. Visst gör det skillnad vilket schampo du använt. Men det är mycket mer än bara schampo som påverkar hur håret ser ut. Och hår, det är ju en så stor del av vårt utseende! 

Man föds med en viss färg på ögonen och en viss form på näsan. Det är inte mycket man kan göra för att ändra det. Förutom att kanske låta doktorn gå in med skalpell. Men håret – det är som ett blankt pappersark. Det bara väntar på att något spännande ska hända. En ny frisyr, till exempel.

 

Hantera stress och press

Är man stressad, trött, hängig, eller sur? Då är det också ganska troligt att håret hänger där trött och risigt. Hur långt det än är. Mår man bra känns det genast snyggare. Men det gör lite som det vill, håret. När livet blir tungt och verkar olidligt, då är det dags att koppla av. 

Att besöka en frisör i stockholm kan vara ett av de bästa sätten att göra detta. Tänk dig in i situationen. Du släpper alla måsten och lutar dig tillbaka i frisörstolen. Med stängda ögon tar du in omgivningen: dofter från hårprodukter, sorlet från småpratet. Allt medan din hårbotten får en skön massage. Vilken njutning!

 

 

Inte bara en spa

Det är ju inte bara för avkopplingen man går till frissan. Du kanske vill pigga upp din statement-frisyr. Eller varför inte pröva något helt nytt och spännande? En drastisk förändring i hårstilen piffar upp vardagen rejält. Det kan ge dig de krafter du behöver för att orka med en dag till. För att inte tala om reaktionen hos dina nära och kära. De som vill dig väl kommer säkert att nämna hur bra du passar i din nya frisyr!

Fler nyheter