Öka utrymmet med entresol

16 januari 2022
william eriksson

editorial

Har du känt att väggarna liksom har börjat krypa in på er i lokalen? Det har gått bra för företaget och du har kunnat anställa fler personer för att verksamheten ska flyta och kunna leverera reparationer, varor eller vad som helst som era kunder förväntar sig av er.

Det här med era små lokaler har börjat bli en brännande punkt för dig. Ni springer snudd på varandra hela tiden och nu har frågan om att flytta till större lokaler väckts på morgonmötet. Men vad skulle det kosta? Inget är säkert i affärer och företagande så om det skulle komma en lågkonjunktur så är frågan om ni skulle kunna hålla igång verksamheten med en ökad hyra.

Någonting är däremot säkert och det är att ni måste hitta mer utrymme någonstans. Ni har lagt upp saker och ting på pallställ men det behövs något mer helt enkelt. Ett andra plan där arbete också skulle kunna utföras. Hmm… på så sätt skulle ni få mer utrymme utan att stå fast med en ny och dyr lokalhyra som ni är osäkra på att ni skulle klara av att betala om världen skulle gå in i en lågkonjunktur.

Vad ni behöver är ett entresol!

 

image

 

En investering

Med ett entresol så får du en extra våning i din verksamhet. Mer utrymme utan att flytta till större lokaler som innebär högre hyra. Ett entresol kostar vanligtvis 2000 kronor kvadratmetern och det innebär att beroende på hur stort du vill ha så kommer ni att tjäna in det på ett antal år.

Det finns många olika tjänster att välja mellan med olika prisklasser, givetvis. Du kan välja ett baspaket för att hålla nere kostnader. Du kan välja standard och sedan även ett pluspaket.

För bra lösningar på entresol ska du surfa in här https://www.svelag.se/entresol/. Skaffa dig lite mer utrymme och håll standarden.

Fler nyheter