Morgonens första kopp

16 april 2020
Lily Hansen
Morgonens första kopp

Hur börjar du din morgon? Oavsett om du är på hemmaplan eller kontoret. De allra flesta svenskar skulle besvara den frågan med en härlig kaffestund. Morgonens första kopp kaffe hemma, nyvaken med morgonrocken ännu på. Är den inte ljuvlig så säg! Den näst bästa är koppen när du landar på kontoret, har klarat av dagis och skollämning och alla morgonrutiner och får landa in i arbetsdagen och ditt eget fokus. Morgonens första tur till kaffemaskinen, valet av kaffemugg och känslan av hur din arbetsgivare belönar er med smaken på kaffet.

 

Har du tänkt på hur det smakar?

Som arbetsgivare – har du tänkt på scenariot ovan? Att de anställda börjar sin arbetsdag med känslan av det kaffe du erbjuder dem. Som du vet finns det en uppsjö av olika kaffemaskiner uthyrning i Örebro och på andra orter. Har du valt den bästa eller den billigaste? Oavsett vilket så bör du göra ett medvetet val. Precis som fasaden och företagets varumärke är kundernas upplevelse av företaget, är det kaffe du bjuder på vid mötet av yttersta vikt. Kunder som tackar nej till kaffet hos er är en varningssignal – har de smakat förr och ogillar det – fråga och tänk till. Du vill hellre att kunderna återkommer för en extra kopp och ger dig mer tid att presentera era produkter och tjänster.

 

 

En böna för alla?

När du väljer din kaffemaskin för uthyrning bör du även tänka på hur många som jobbar hos er och hur många som besöker er. Har alla samma smak eller har de kanske olika preferenser? Vilka alternativ bör det finnas i just er kaffemaskin och ska kanske där finnas olika typer av nymalda bönor till och med. Har ni ungdomar på kontoret – ingår det alternativ med mycket mjölk och kanske choklad? Te-drickare – vad får de? Finns det varmvatten i maskinen och erbjuder du många tilltalande tepåsar?

Fler nyheter