Modern tandvård hos tandläkare i Sollentuna

10 februari 2022
jonas olsson

editorial

Det är dags att gå till tandläkaren. Igen? Men det var ju precis nyligen du var där eller? Du kikar i kalendern och inser att det inte alls var så nyligen som du vill minnas. För du ska vara ärlig: att gå till tandläkaren är inget du direkt ser fram emot. 

Men du vill minnas att den tandläkare i Sollentuna du senast gick till var rätt så chill ändå. De hade den bästa utrustningen och det gjorde knappt ont eller kändes särskilt obehagligt under behandlingen heller. Dessutom var alla som jobbade där sjukt trevliga och tog emot dig som om du var värsta kändisen. Faktiskt så är det nog en tandläkare du gärna går till igen.

Du kan få hjälp med i princip allt som har med dina tänder att göra hos denna tandläkare. Från en vanlig undersökning eller rutinkontroll till mer avancerade behandlingar som även innefattar estetisk tandvård. Det är heller ingen sur tandläkare som skäller på dig för att du inte har använt tandtråden som du skulle. De ger dig bara rekommendationer. Men det är smart att lyssna på dem. 

 

Tandläkare i Sollentuna

 

Bred kunskap och stort patientfokus

Vill du ha hjälp med att laga en tand eller kanske ta bort en dålig visdomstand är det inga problem. Du kan även få hjälp med så kallade delproteser och få snygga tandimplantat som ser ut och känns exakt som riktiga tänder. Du behöver inte vara orolig för att det ska kosta skjortan heller. Din tandläkare hjälper dig med en smart avbetalningsplan.

Du hittar en modern klinik i Sollentuna med mycket nytänkande kring tandvård, samt erfaren personal som verkligen tar patientfokus på stort allvar. Tycker du att det är jobbigt att gå till tandläkaren, så ring och snacka med tandläkaren om vad du tycker är jobbigt. De kan lägga upp en behandlingsplan som passar dig.

Fler nyheter