Maximera budkriget med homestyling i Stockholm

21 juli 2021
Lily Hansen

Efter att ha bott ett par år i samma lägenhet i Stockholm kommer den naturligtvis börja ta ut sin rätt. Inte på så sätt att den nödvändigtvis blir sliten, men det kommer såklart märkas att någon bor där. Filtarna ligger inte direkt hopvikta i soffan. På soffbordet står det gamla kaffekoppar och smutsig disk framme. Sängen är inte bäddad och det ligger kläder överallt.  

Det här är saker som egentligen inte borde påverka lägenhetens värde. Men om du hade tagit en bild på lägenheten i det här skicket och lagt ut en annons hade antagligen folk dragit sig för att intressera sig för den. Åtminstone jämfört med vad som hade hänt om du anlitat någon som arbetar med homestyling i Stockholm. En sådan person hade gett lägenheten en ansiktslyftning och stylat den för att kunna visa sig från sin bästa sida. 

 

Homestylingens magi

För du vill trots allt få så mycket som möjligt för din lägenhet den dag du ska sälja den. Du vill locka så många spekulanter som möjligt så att det kan bli budkrig om bostaden. Då ska du inte underskatta vad första intrycket betyder. Om inte en homestylist fått använda sin magi är risken stor att spekulanterna vänder i dörren när de får se hur den är möblerad och inredd. De kanske inte ens kommer på visningen för att bilderna inte gav dem någon mersmak. 

Underskatta då inte vad homestyling kan göra för att presentera lägenheten. Det handlar ofta om detaljrikedom. Hur duken ligger på bordet. Från vilken vinkel man tar bilderna. Vilken färg det är på filten som läggs på soffan. När på dagen man tar bilderna eller har visning för att maximera ljuset i lägenheten. Allt sådant ser homestylaren. Läs mer om vad homestyling i Stockholm kan erbjuda för dig på den här länken: https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/ 

Fler nyheter