Letar ni efter däckförvaring i Stockholm?

16 januari 2022
Lily Hansen

editorial

Varenda år är det samma bry. Om man inte har allrounddäck, måste man byta däcken på bilen. Det är dock inte bara hjälp med däckbytet man kan behöva, utan även med förvaringen. Det är inte alla som har plats över till fyra stora däck, då dessa tar väldigt mycket plats. Dessutom kostar de en del, så att lämna dem ute är inget man vill eller bör göra. 

Har du inte plats för däckförvaring i Stockholm så finns det bra verkstäder som erbjuder detta. Många gånger kan man göra detta på samma verkstad som där man byter däcken, vilket gör det smidigt och enkelt för både verkstaden och dig. 

Samarbetet kan funka i princip felfritt när man låter en däckverkstad förvara däcken. Vid byte av däck lägger de bara in de andra däcken. Sen vet du vart de är förvarade tills de ska på igen. Mycket enklare än så blir det inte. 

 

image

Däcken förvaras tryggt

När man låter däcken förvaras kallas det ofta däckhotell, och namnet har förklarliga skäl. Dina däck kommer hanteras bra och kommer inte utsättas för något. Trots det så kan misstag ske, som att fel kund får fel däck eller liknande. Om det skulle hända, så brukar dock verkstaden vara väldigt snabb på att ersätta däcken med liknande, då du givetvis ska ha tillbaka likadana däck om de andra försvinner. 

Däckhotell gör det enklare för otroligt många. Ofta har verkstaden ett eget utrymme för däcken som förvaras. De skriver upp vems däck som är vems för att minska risken för misstag. På däckhotellet förvaras däcken torrt och du får tillbaka dem i samma skick som när du lämnade in dem. 

Ta kontakt med olika däckverkstäder för att se vad de erbjuder. Fråga även vad som gäller och vad kostnaderna är för att förvara dina däck hos dem.

Fler nyheter