Känner du att sexlivet går på sparlåga?

14 mars 2020
william eriksson
Känner du att sexlivet går på sparlåga?

Det händer oss alla vid någon punkt i livet. Vardagen kommer emellan med alla sina måste och man undrar då och då om det är så här det kommer att vara i framtiden. Att sex blir något man gör för göra sin partner glad och nöjd så att hen inte vänder sig till någon annan för att tillfredsställa sina behov. Men givetvis är det inte så. Kom ihåg att det är upp till var och en att skapa det liv man vill ha. Så istället för att misströsta var uppfinningsrik. Hitta sätt att överraska din partner. Du  kommer att överraskas över hur mycket som kommer att förändra till det bättre. 

 

Känner du dig obekväm, börja lite försiktigt och se vad som händer

Genom tidningar och på nätet kan vi ibland få en lite skev bild av vad som förväntas av oss men oroa dig inte. Att hitta nya och roliga lekar till sovrummet  behöver inte vara avancerade. De flesta känner till sexleksaker som dildos men tycker att det blir lite väl pinsamt att föreslå för sin partner. Varför inte börja med lite sexiga underkläder för att förgylla sexlivet. Har man redan provat det så kanske det är dags att ta det ett steg längre och använda uniformer som sjuksköterska kläder eller någon annan typ av klädsel som man tror att ens  partner tänder på. 

 

 

Hur kan man få sin partner att vidga vyerna

Kanske man är blyg och inte riktigt vet hur man ska föra samtalsämnet på tal. Varför då inte ge partnern en present i form av ett sexspel som en kul grej. Det kan verkligen öppna nya vyer. Man behöver på så sätt inte själv föreslå något. Det gör nämligen spelet åt er. Så leta på nätet efter namn som Lovebuddy eller bara skriv sexleksaker och klicka hem spänningen via internet.

Fler nyheter