Håll dig varm även på vintern med Primagaz

28 april 2021
william eriksson

Som den äventyrare du är klättrar du på väggarna när vintern närmar sig. Inte för att det är något fel på kylan, det är bara inte för dig. Men att hålla dig hemma hela vintern, det är absolut inte för dig det heller. Då klättrar man istället på väggarna, inget bra alternativ. 

Livet som frilansare innebär också att man kan göra lite som man vill. Såklart måste man sköta jobbet och göra det man ska. Men det finns ingen begränsning för var man ska göra det ifrån. Om man som du älskar att uppleva världen och se olika delar av den då är det helt perfekt. 

 

Hem på fyra hjul 

Länge har det varit ett projekt att kunna bo i en skåpbil. Inte bara som den är, utan hela insidan ska byggas om. Den ska bli ett hem. Ett kök ska installeras, en säng ska in. En liten sittplats ska såklart också vara där. 

Vintrarna kommer spenderas i varma Spanien, men trots det kan det bli kallt på vintertid. Men med gasol från www.primagaz.se kommer man hålla sig varm. Inget ska få stoppa en från att leva livet som man vill. 

Tänk att varenda dag kunna öppna upp sitt hem på olika ställen. Vakna till en magisk soluppgång som vackert skiner upp. En av de bästa upplevelserna är solnedgången, med öppna dörrar kan man ligga och kolla på den medan man är i sängen.

 

Livet som du vill ha det

Detta har varit ett långt projekt, att ta steget och sluta sitt vanliga jobb för att leva såhär, det största man har gjort. Samtidigt det bästa. I minst två år har man bara sparat, det har kostat en hel del att klara det. Och såklart behöver man ha en bra buffert om något skulle strula längs vägen. Livet är perfekt såhär.

Fler nyheter