Gör väggarna levande

17 juli 2019
Mikael Barani
Gör väggarna levande

Det finns många sätt som vi kan använda för att göra våra hem till unika platser. För våra hem är ju en spegling av oss, vi som bor där. Därför vill vi att den som besöker oss också ska uppleva vår personlighet genom vår boning.

Ett smidigt och prisvärt sätt att sätta vår prägel på våra bostäder är att dekorera väggarna. Visst kan man också måla om sitt hem för att få till en tydlig förändring, men det kräver en hel del arbete och pengar. 
Då är det lättare att hänga upp något på väggen.

De flesta av oss har inte råd att köpa ett klassiskt verk av en känd konstnär, men som tur är så finns det många lösningar som är mer plånboksvänliga. Posters och affischer är förhållandevis enkla sätt att sätta en unik prägel på hemmet och skapa lite dynamik mellan rummen. Allt du behöver är hammare och spik, och så något att hänga upp förstås.

På Sohu-shop hittar du ett stort urval av just posters och affischer. Motiven sträcker sig från citat och fotografier till inspirerade texter och affischer speciellt gjorda för barn.

Bakom Sohu-shop ligger Stina Christensen Møller, som ser över all formgivning. Det innebär att tavlorna designas ”in-house” vilket garanterar en slutprodukt som är unik för just Sohu-shop. 

Detta innebär också att du som kund har stor möjlighet till att kunna påverka utseendet på just din affisch.
Vill du ändra något i texten på just din affisch så går det att få gjort. Samma sak gäller om du vill ta bort eller lägga till något i motivet.  
Det är endast fantasin som sätter gränserna, och Stina Christensen Møller och Sohu-shop strävar alltid efter att du ska vara nöjd med hur din affisch passar i ditt hem.
Trots allt så kommer du kanske att ha den uppe på väggen i många år.

Fler nyheter