Gör din magasinering till en smidig process

23 mars 2021
Cecilia Olsson

Det finns mängder av anledningar till att man behöver magasinera några eller i princip alla sina ägodelar under kort eller lång tid. Till exempel kan det handla om att man fått ett senare tillträdesdatum än utflyttningsdatum vid en flytt och behöver lagra sitt bohag tiden däremellan. Det kan även vara den enkla anledningen att man inte får plats med allt man äger i sin bostad och behöver därmed lite extra lagringsutrymme. Oavsett anledning så kan magasinering vara en smidig lösning eftersom det ofta går att göra det under både korta och långa perioder.

Håll full koll på magasinet

Ska man magasinera under en längre tid, och därmed kanske även få behov av att hämta eller lämna saker lite då och då, så kan det vara riktigt smidigt att göra en enkel ritning över utrymmet. Genom att rita upp var man har ställt de olika sakerna så kan man enkelt hitta det man eventuellt behöver från magasinet.

Har man flera kartonger så är det också väldigt bra att göra en kort innehållsförteckning över vad som finns i dem. Fäst innehållsförteckningarna på lådorna (eller skriv direkt på kartongen) och tejpa fast ritningen på insidan av dörren till magasinet så finns den alltid tillgänglig. 

Trygg magasinering i Uppsala

Flyttharry är ett företag som erbjuder smidig magasinering i Uppsala. I deras magasin kan man lagra allt möjligt, vare sig det är ett helt bohag eller föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet. Hos Flyttharry kan man magasinera under kort eller lång tid, allt utefter de behov som finns. Magasinet har värme, är larmat samt försäkrat, vilket gör att man tryggt kan förvara sina ägodelar där. Magasinet håller öppet för besök på vardagar om man är intresserad av att hämta ut eller fylla på i magasinet.

Gå in på https://www.flyttharry.se/ och läs mer om vad Flyttharry har att erbjuda.

Fler nyheter