Förnya hemmet med affischer

04 juli 2019
Jenny Olsson
Förnya hemmet med affischer

Det är många små detaljer som utgör känslan i ett hem. När man inreder ska man därför tänka på att göra det personligt. Det är viktigare att gå efter vad man gillar och tycker om, än att gå efter trender. På så sätt inreder man också hållbart. Trender byts ofta ut och går man bara efter det är det lätt att man lessnar på inredningen och att den inte känns så kul att ha framme när trenderna gått åt ett annat håll. 

Ett bra sätt att inreda och förnya är att inreda med affischer. Med affischer kan man verkligen skapa uttryck för rummet och många rum blir helt förändrade när det kommer upp motiv eller konst på väggarna. När man väljer tavlor och affischer kan man börja med att fundera hur man vill att de ska sitta och om man ska ha en stor affisch eller om man hellre vill ha många små. Att göra en hel vägg med affischer inom samma tema brukar vara väldigt snyggt samtidigt som en stor affisch verkligen kan skapa ett maffigt intryck och blir ett blickfång för hela rummet. 

 

 

På sohu-shop.se finns massor av fina, coola och imponerande affischer. Här finns verkligen någon affisch för i stort sett alla, oavsett vilken stil man har eller vilka motiv man gillar. 

På Sohu-shop.se ha r de snabba leveranser, på bara några dagar kan du räkna med att ha varorna hos dig. Det är inte heller speciellt dyrt att beställa här, om man jämför med en vanlig butik. Frakten kostar endast 49 kronor och beställer man över 700 kronor blir det helt fraktfritt. Att beställa affischer på nätet är bekvämt. Då kan man i lugn och ro fundera vad man vill ha och kanske mäta på väggarna samtidigt som man kollar på hemsidan. Då vet man att man får affischer som passar i storlek och för rummet. 

 

Fler nyheter