Familjärt och mysigt med nära till stan

23 april 2020
Lily Hansen
Familjärt och mysigt med nära till stan

Ibland är man sugen att testa nåt nytt, som ett nystartat litet hotell. Tänk dig ett helt nyrenoverat rum med dubbelsängar, våningssängar eller enkelrum. Du vill självklart ha närhet till vatten och på vintern till skidåkning samtidigt som du bara ska befinna dig någon mil från Stockholm city. Gulligt inredda rum med alla faciliteter och hembakt bröd till frukost. Låter det inte ljuvligt så säg? Att kunna njuta med bästa kompisen, din partner eller varför inte familjen på en härlig hemester är väl något av det bästa. Se framför dig hur det bjuds en på kontinental frukost eller frukkostbuffé som uppnår många fina rekommendationer.

 

Vackra rum – mysigt litet hotell

Förutom gemytliga och lyxiga rum önskar du säkert en härlig trädgård, fri parkering, fritt wifi och att allt ingår, även frukost. Att bo perfekt till ett bra pris och ha nära till allt är drömmen. Närmaste shopping ska förstås ligga inom ett stenkast, liksom idrottsevenamang, konserter och andra event. När alla de stora hotellen är fullbokade är det en extra god idé att boka in sig på ett gemytligt litet hotell som inte alla känner till eller kommer att tänka på. Passa på att kombinera ett större event med någon extra dags vila eller fler utflyktsmål.

 

 

Vi borde bo mer på hotell

Alla borde unna sig en hotellnatt då och då. Barnen njuter och mamma och pappa får vila – slipper laga mat och kan sova extra gott. Mamma kan ta ett långt bad, medan pappan leker med barnen i trädgården eller kanske tar dem på en skidtur. Boka in er några nätter på hotell i Ekerö, besök alla sevärdheter och spendera natten i ett fint område utanför stan. Ta med fördel bilen hit så ni kan se er om i omgivningarna och göra små dagliga utflykter samt parkera gratis på hotellets säkra parkering under natten.

Fler nyheter