Enkelt att hyra släpvagnar

27 december 2020
jonas olsson
Enkelt att hyra släpvagnar

Är man i behov av en släpvagn är det idag enkelt att hyra en sådan. Många mackar hyr ut släpvagnar och de finns även de privatpersoner och andra företag som gör det. Det praktiska när man väljer att hyra är att man själv kan välja storlek. 

 

Idag finns även de ställen där man kan ‘’hyr här lämna där’’. Ska man åka en längre sträcka utan att åka tillbaka igen är detta erbjudande otroligt bra. Man kan även långtidshyra släpet om det skulle behövas.

 

Modeller och storlekar

Behöver du släpet inför en flytt? Man samlar lätt på mycket skräp och kanske behöver man ta en tur till tippen. Då kan det vara en fördel att ha ett släpvagn med galler. Genom att säkra lasten med spännband kan man då lasta högre. Har man kåpa blir man begränsad av den. Det finns även de helt vanliga flaken utan galler eller kåpa. 

 

 

Släp finns i många olika storlekar och modeller. Dagligen används släp för olika ändamål. Genom att kunna bestämma storlek själv kan man undvika att behöva köra extra många gånger. Man är ändå begränsad av den viktgräns som ens körkort har. 

 

För olika ändamål

Släpvagnar finns det i många olika format. Det finns de som är avsedda för att transportera båtar och är byggda för att båten ska sitta säkert på trailern. Det finns även biltrailers där man, precis som det låter, transporterar bilar. Oavsett vad du behöver ha flyttat kan du lösa det mesta med ett släp. 

 

Det finns både för- och nackdelar med att äga ett eget släp. Fördelen är att man har friheten att kunna använda det när man vill.  Man slipper även betala varenda gång man behöver det. Nackdelen är att det kan bli lite bekymmersamt när man behöver en annan storlek. Behöver man inte släpet särskilt ofta, är det smidigt att hyra.

Fler nyheter