Dags att hitta en mäklare i Linköping?

27 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Har stunden kommit då det är dags att sälja din villa eller lägenhet? Tråkiga bekymmer som kan ta en massa tid att ta hand om själv. Eller är du en köpare som letar efter ditt drömboende? Det finns företag som kan hjälpa till med allt gällande att köpa och sälja.

Att hitta ”hem” kan innebära många års letande, både högt och lågt. Kanske är frågorna fler än svaren. Vad? Hur? När? Men det går att få hjälp av mäklare i Linköping. Med erfarenhet kan de förmedla drömvillan du söker eller lägenheten du inte ens visste att du letade efter. 

Här gäller trygghet, kunskap och tillgänglighet, vilket leder till bra resultat. Mäklarna lägger allt fokus på dig och är engagerade, lojala och kunniga. Kundnöjdhet möter framgången och gör att dessa mäklare kan fortsätta att hjälpa fler.

Budgivning – hur går det till?

Om du kontaktar en mäklare i Linköping ska du veta att tryggheten är den viktigaste uppgiften som mäklaren har. I och med det tillämpar de öppen budgivning. En öppen budgivning innebär, precis som det låter, att alla bud som inkommer redovisas öppet.

När visningarna är avslutade tar mäklaren kontakt med dem som varit intresserade. Här gäller det att som köpare vara förberedd med ett lånelöfte från sin bank. Om inte lånelöfte finns så tag gärna kontakt med mäklaren. Denne kan förmedla en bra bankkontakt.

 

mäklare Linköping

 

Budgivningen fortsätter 

Under budgivningen tar mäklaren personligen emot bud från intressenter. Här nedtecknas namn, telefonnummer, vilket bud som lämnats och vid vilken tidpunkt. Mäklaren kontaktar de olika intressenterna igen via telefon när det är deras tur i budgivningen. 

Budgivningen som helhet redovisas fortlöpande på hemsidan. Som säljare kan du få varje bud skickat till dig via sms eller e-post. Något som kan vara viktigt att komma ihåg är att säljare inte behöver sälja till den som bjuder högst. Säljaren har så kallad fri prövningsrätt. 

Fler nyheter