Boka tid hos frisör i Linköping som kan hjälpa dig att hitta rätt frisyr och/eller färg

07 december 2021
Cecilia Olsson

editorial

Det finns få saker som kan göra att man känner sig så fin, fräsch och förändrad som en ny frisyr eller hårfärg kan göra. Håret har stor inverkan på vårt utseende och det kan därmed vara något som det kan vara värt att lägga pengar på. Visst finns kan man färga och klippa håret själv, men det blir sällan så bra som när man går till en duktig frisör. Det beror delvis på att man oftast inte använder sig av lika högkvalitativa produkter som frisörerna gör, men framförallt handlar det om att man inte har den nödvändiga kunskapen, erfarenheten och tekniken som en frisör har.

En duktig frisör ser helheten

En frisör kan titta på en kund och genast veta vilka frisyrer som passar bäst baserat på bland annat ansiktsform. Precis som att de kan räkna ut vilken färg som passar bäst, delvis beroende på hudton.

image

Det som gör en frisör extra bra (förutom teknik och kunskap) är de som dessutom väger in den personliga stilen och kan ge förslag på frisyrer och/eller färger utifrån den. Det ger kunden ett hållbart resultat som inte bara kommer att se bra ut, det kommer också att kännas riktigt bra och rätt. 

Frisör i Linköping som gör det lilla extra för kunderna

Hos Studio 22 i Linköping får man professionell hjälp när det kommer till färg, frisyr och styling. Det är en intercoiffure salong som garanterar stor kunskap och trendkänsla. Frisörerna på Studio22 håller sig ständigt uppdaterade genom kurser och vidareutbildningar för att kunna ge sina kunder den absolut bästa servicen. De vet också att en frisyr inte bara handlar om håret, det handlar lika mycket om människan bakom såsom kroppsspråk, stil och attityd. Hos Studio22 får man professionella råd och hjälp att välja den rätta frisyren och/eller färgen.

På studio22.se kan man boka tid om man vill ha en förändring eller helt enkelt vill gå till en duktig frisör.

Fler nyheter