Bara en professionell bröllopsfotograf duger

16 juni 2021
jonas olsson

Äntligen har det blivit din tur. Du har sökt med ljus och lykta hela livet. Flera gånger var du på väg att släcka hoppet, ge upp och gå i kloster eller någonting. Men du har hittat ditt livs kärlek. Ni älskar varandra och nu ska ni dessutom gifta er. En dag fylld med ögonblick som naturligtvis måste förevigas på bild.  

För ett så speciellt tillfälle litar du inte på din svåger som påstår att han kan fotografera. Han som säger att han faktiskt har en ny Iphone med riktigt bra kamera. På ett vänligt sätt försöker du förklara att det inte är den typ av bröllopsfotograf ni behöver till ert bröllop. Ni behöver en professionell fotograf som kan fånga er i era bästa ögonblick, med en kvalitetskamera som ger riktiga kvalitetsbilder som ska hålla under lång tid framöver. 

 

En dag som handlar om er

Vilken bröllopsfotograf ni kommer att välja att anlita återstår att se. Ni kan åtminstone försöka undvika Robin Starrin. Låter det namnet bekant? Det var huvudrollen i Ulf Malmros film från 2009 med just namnet “Bröllopsfotografen”. Han gick ju och kärade ned sig i brudens syster. Men det här är en dag som ska handla om er två och er kärlek ni delar. Ni vill komma ihåg den här dagen som er dag, inte dagen då bröllopsfotografen träffade en tjej. 

Ni kan nog vara lugna. Livet är inte som på film. Ni kommer att anlita en bröllopsfotograf som kommer göra ett gediget jobb. Ni kommer minnas bröllopet länge, och framför allt kommer ni ha fotografierna till hjälp för att blicka tillbaka och bli nostalgiska. 

Eller så har ni någonting att stirra på medan ni dricker efter att ni skilde er istället för att leva lyckliga i alla era dagar. Har du inte fått kalla fötter kan du boka din bröllopsfotograf här: https://celestialart.se/brollopsfotografering/.

Fler nyheter